Sostres fixes o mòbils en alumini

Sostres fixes o mòbils en alumini

Totalment hermètics a l'aigua i el vent, sent al seu torn una coberta lleugera de grans prestacions. Disposem d'un sostre per a cada necessitat, podent ser fix o mòbil segons l'aplicació. A més pot accionar-se de forma manual o automàtica per permetre la ventilació gradual de l'interior de l'estança. De la mateixa forma hi ha la possibilitat d'acoblar plaques transparents, traslluïdes i/o opaques per poder variar la il·luminació en l'interior del tancament.

sostre alumini

És de fàcil instal·lació, ja que no és necessària la realització d'obres i pot instal·lar-se amb canalització i recollida d'aigua. Compleix totes les característiques aïllants, per aconseguir un absolut estalvi energètic. A més, es poden acoblar plaques de policarbonat, plafó sándwich i/o vidre càmera, per poder variar la il·luminació i l'aïllament tèrmic en l'interior del tancament.

Sostre mòbil a Pals

El sostre mòbil té múltiples aplicacions, es pot utilitzar per a:

Ampliar espai: per crear cobertes de piscines, pèrgoles, glorietes o jardins d'hivern sense necessitat d'obra, i cobrir porxos, solàriums, terrasses, ampliació d'establiments comercials, etc...

Tancament d'espais oberts: patis interiors, etc...

sostre pati interior alumini

Podem incorporar als nostres sostres fixos una finestra projectant que s'acciona de manera automàtica mitjançant un comandament a distància per ventilar l'interior. Pot envidriar-se amb policarbonat cel·lular, plafó sándwich d'alumini i vidre cambra de seguretat.

Tots els components que formen el sistema de sostres fixos i mòbils, estan fabricats en acer inoxidable, alumini, zamaz i els components plàstics són altament resistents.

sostre xalet alumini

No requereix manteniment, havent-n'hi prou amb la neteja domèstica habitual per a que el seu aspecte i funcionament sigui sempre com el primer dia.

Descarrega el catàleg
Sostre amb panel autoportant

També oferim sostre fix autoportant.

El nostre sostre fix de plafó sándwich és d'excel·lent qualitat i ofereix gran varietat d'acabats.

El plafó sándwich autoportant aporta a la coberta una sèrie de característiques tècniques que ho fan adequat en espais on es busca conjugar estalvi energètic, protecció solar i un perfecte aïllament.

autoportant

També disposa de solucions davant el soroll, afegint al plafó una làmina de cautxú que fa de barrera acústica.

autoportant

Descarrega el catàleg