Proteccions solars en alumini

Proteccions solars en alumini

Pèrgola Solisisteme

La teulada mòbil SOLISYSTEME és un sistema de cobertura per a terrasses que combina ombra, llum i estanquitat per a un millor aprofitament d'aquests espais, millorant la seva confortabilitat.

Solysisteme

Solisysteme és un dispositiu solar de lames orientables que ens permet controlar la radiació solar a l'estiu o aprofitar a l'hivern, i estanc a l'aigua en posició tancada.

Les seves aplicacions més habituals són en: terrasses, pèrgoles, àtics, restaurants i cafeteries a l'aire lliure, discoteques a l'aire lliure, patis, escoles o guarderies, hotels, accessos a piscines, i en general, qualsevol espai d'ús públic o privat contribuint a el seu màxim gaudir en millorar la seva confortabilitat.

Solysisteme

SOLISYSTEME pot integrar sobre qualsevol estructura o pèrgola preexistent. També es pot subministrar l'estructura portant amb pals de 150 x 150 mm i bigues de 105 x 50 mm o de 210 x 50 mm.

L'accionament de les lames pot ser manual o motoritzat.

Acabats: Qualsevol color de la carta RAL, anoditzat i imitació fusta.

Descarrega el catàleg
La pèrgola Arlequí

Solysisteme pergola arlequin

Mitjançant mecanismes lliscants, i una vareta per accionar, podem triar una o diverses zones d'ombra o de sol, més o menys extenses. Reagrupant al màxim els panells, la zona coberta queda limitada a la mida d'un dels panells, quedant la resta de la pèrgola a cel descobert. Al revés, quan tots els panells estan desplegats, Arlequin protegeix de la pluja o del sol, com un porxo cobert.

Solysisteme pergola arlequin

Quina és l'altra idea original d'aquest nou concepte? Única i divertida, Arlequin innova i desenvolupa el concepte de pèrgola, permetent «jugar» amb la llum, l'ombra i els colors, a la mida de les nostres preferències estètiques: podrem triar el to de cada panell abans de la col·locació de la pèrgola i crear una infinitat de combinacions.

Recentment creada per l'empresa SOLISYSTEME, la pèrgola ARLEQUIN reinventa el concepte de coberta per a terrasses amb el seu sostre de panells lliscants de colors.

Solysisteme pergola arlequin

Com una solució intermèdia entre la pèrgola bioclimàtica de lames orientables i el porxo cobert, ARLEQUIN marca tendència en la personalització de l'espai exterior.

Igual que les nostres pèrgoles de lames orientables, les pèrgoles Arlequin admeten diferents opcions i accessoris:

- Il·luminació LED integrable en l'estructura

- Tendals verticals i cortines de vidre per protecció lateral

- Calefactors
Soliscreen

Soliscreen és un sistema de protecció solar tèxtil amb un guiat lateral per cremallera simètrica que el fa resistent al vent i utilitzable en exteriors.

Soliscreen

Soliscreen és un adequat mitjà de controlar la insolació i la lluminositat, permetent la ventilació intensiva i actuant com mosquitera. Consisteix bàsicament en dues guies laterals que suporten el calaix entre les quals queda guiat el teixit de polièster o fibra de vidre en la part inferior es disposa un perfil contrapesat i amb junta per millorar el tancament contra el escopidors de la finestra. El conjunt és autoportant.

Soliscreen és l'únic producte del mercat que permet garantir en exteriors extensions de fins a 12.8 m2.

Soliscreen es presenta endues versions: Standard i Plus

Soliscreen és el referent tecnològic en comoditat i facilitat d'ús amb aplicacions, tant en edificis residencials com en obra pública i oficines.

Descarrega el catàleg
Lagune

La pèrgola Lagune és ideal per gaudir de la terrassa del jardí o Bar i Restaurant tot l'any.

lagune

• Protecció solar integrada en l'estructura
• Desguàs integrat en l'estructura
• Sostre mòbil amb un teixit innovador: protegeix del sol, deixa passar la llum
però és resistent a l'aigua.
• La protecció solar és resistent al vent gràcies a la tecnologia Fixscreen ®
• Acabats d'alta qualitat
• Manteniment senzill gràcies a materials duradors
• Diferents configuracions i possibilitats de muntatge possible

Descarrega el Catàleg
Tendals per sostres mòbils

Disposem de un tendal especial per la protecció solar exterior dels nostres sostres fixos i mòbils COBERTECNIC de vidre o policarbonat.

toldo mobil

Totes les teles estan dotades de un alt factor de protecció dels raig UV i Filtren com a mínim el 90% de la radiacions UV.

S’assegura la constant tibantor de la lona gràcies a un sistema patentat.