Portes de garatge

Portes de garatge

Les portes seccionals per garatge en acer s'adapten a qualsevol lloc i estalvien espai.

Nombrosos detalls distingeixen una porta seccional. La suma d'aquests detalls li permet gaudir diàriament d'avantatges pràctiques: entreu més còmodament al garatge i té més espai dins i davant d'aquest. Concedeix aquest confort.

Puertas Seccionales Garage


Estalvi d'espai
Les portes seccionals s'obren verticalment i queden sota el sostre per estalviar espai. Gràcies a aquest principi constructiu proporcionen el màxim espai, tant per aparcar a l'interior, com davant del garatge.

Portes seccionals garatge


Muntatge variable
No importa la forma del buit del garatge. Ja sigui rectangular, bisellat, amb arc circular o de mig punt. Una porta seccional Hörmann s'adapta sempre.

Ampli pas lliure
Amb l'ample de pas addicional podrà entrar i sortir amb el seu vehicle de manera molt més còmoda. Un avantatge determinant si té un vehicle gran, una furgoneta o un tot terreny.

Estanquitat perimetral
Les juntes d'elasticitat permanent i resistents als agents atmosfèrics utilitzades en els quatre costats de les portes seccionals Hörmann no deixen passar la pluja ni el vent. Gràcies al perfil de goma de gran volum, la junta inferior compensa més petites irregularitats del sòl.

Portes garatge

Si el garatge i la casa estan units directament, es recomana una porta de garatge amb bon aïllament tèrmic. La connexió de cèrcol ThermoFrame millora les ja de per si bones característiques d'aïllament de les portes seccionals de garatge de panell sandvitx de Hörmann.

Hormann puertas

Fusteria Andreu
està a autoritzat a
posar fotografies en
propietat de Hörmann

Descarrega el catàleg


Portes lliscants d'exterior en alumini

Fem portes lliscadores (correderes) o practicables d'exterior de grans dimensions tipus portal.

Son portes resistents i poden adaptar a l'estètica de la casa. En ser d'alumini cal menys manteniment ja que no es rovellen.

Son portes molt més lleugeres i per tant molt més fàcil de moure-les. Precisament per això els motors automàtics per fer-les lliscar poden ser menys potents. Això permet que la porta sigui més barata a l'hora de compra i en el seu manteniment a curt i llarg plaç.
.

porta exterior lliscant per cotxe

L'acabat és estèticament perfecte.

porta exterior lliscant carrer

També es poden fer a joc amb les portes petites:

porta exterior per cotxe

El pes de la porta en alumini és inferior, fent que calgui un motor molt menys pontent, els que repercuteix abaratint costos a curt i llarg termini.