Alumini recte i corbat

Alumini recte i corbat

Portem a terme treballs tant en alumini recte com corbat, cobrint les vostres necessitats. Treballem l'alumini al nostre taller de Vilamalla i us ho podem instal·lar a casa.


Portem a terme:

- Finestres de fusta
- Finestres d'alumini
- Finestres de fusta/alumini
- Finestres corbades
- Portes d’entrada
- Portes d’interior
- Persianes enrotllables
- Persianes mallorquines
- Sistemes lliscants de vidre
- Sistemes plegables
- Correderes
- Sostres mòbils
- Sostres fixos
- Portals seccionals
- Portals de carrer
- Mosquiteres
- Mampares de bany
- Parquets, etc...

Disposem de dues màquines de corbar, la últma de les quals disposa de control alfanumèric per a un control més acurat.

Realitzem encàrrecs tant pels nostres clients com per altres industrials i col·locadors.

La nostra experiència en alumini ens permet portar a terme qualsevol tipus de treball que es pugui necessitar.

Porta de seguretat dissenyada per permetre una major varietat decorativa.

El sistema de Puertas Paneladas aporta infinitat d'opcions quan acabats, dimensions i colors per adaptar la porta a qualsevol tipus d'ambient. L'estètica, caracteritzada pel disseny exclusiu dels seus perfils, junt amb l'elevada qualitat dels materials formen un conjunt il·limitat de possibilitats estètiques i tècniques.

El disseny de la porta pot personalitzar-se, elegint un dels plafons sandvitx estampats de què disposem. El plafó es forma permeten infinitat de possibilitats estètiques i garanteixen una estructura sòlida i segura.

porta alumini curbat panelada

El caràcter combinable dels seus elements permet cobrir tot tipus de buits podent incorporar fixos verticals i horitzontals que faciliten tant l'entrada de llum com la possibilitat de jugar amb la decoració de l'habitatge. Estan disponibles en qualsevol mida sota comanda.

Aquest sistema té les aplicacions pròpies d'una porta de seguretat (per la robustesa en els seus perfils), com poden ser: porta d'entrada en comunitats residencials, porta d'interior, portes d'habitatges unifamiliars, etc...

Tenim la seva disposició accessoris per col·locar la porta bàsica, com són: espiell, pom, tirador vertical, tirador horitzontal, baldes, cilindres per a clau de seguretat i tancador elèctric. Tots els accessoris exteriors que s'utilitzen en aquest sistema són d'alumini i d'acer inoxidable, assegurant així la seva anticorrosió, perdurabilitat i fàcil netejar. Estan disponibles en color blanc, negre i or per combinar-los amb l'acabat dels perfils.

Se serveixen completament acabades i amb tots els elements que la componen i tot el necessari per a la seva instal·lació i muntatge. Tots els perfils tenen un acabat de superfícies llises, sense ressalts bruscos. De la mateixa manera, conscients de l'actual preocupació per la seguretat, les portes permeten la incorporació de blindatge.

Finestra Mallorquina en alumini

A continuació us presentem algunes cartes de colors d'aluminis per que pogueu tenir en consideració la enorme varietat disponible al mercat. Si us cal qualsevol color en especial us aconsellem que us poseu en contacte amb nosaltres per escollir el més adient.

Aquesta és una carta d'aluminis pintats amb aspecte fusta:

I aquesta és una mostra d'aluminis texturitzats: