Alumini amb fusta

Alumini amb fusta

Les finestres i portes de gamma alta que instal lem parlen per si soles, la perfecció dels seus terminacions, la robustesa dels seus perfils, la bellesa dels seus fustes, la qualitat dels seus ferratges, les proves tècniques a les quals han estat sotmeses i l'èxit que han tingut. Inclòs en els països amb més inclemències meteorològiques del món, fan de les mateixes alguna cosa ÚNIC.

Hi ha molta varietat de perfils per a finestres i portes en el mercat, ja siguin d'alumini, PVC, fusta etc .. i moltes d'elles de bona qualitat, però estan més preparades, per competir comercialment que per complir plenament les seves tasques. Els productes KARSEN KRAUNG, són un altre món diferent, un altre concepte, una altra filosofia, això es deu al fet que els sistemes que utilitzem, no estan pensats per competir en preu, ni per competir amb altres marques, sinó que estan pensats senzillament per destacar sobre els altres, i ser així els millors productes del mercat.

Sèrie Quadra

L'estil "Quadra" està disponible en tres gruixos: 58, 68, 78, i en el model GA tot de fusta, amb aboca aigües d'alumini anoditzat plata. Model LA finestra de fusta i revestiment exterior d'alumini electrosoldat. Model LA PLUS (gruix només 68) Klimahouse model per a la dispersió de la calor mínim i màxim estalvi
Serie Quadra Ga
Quadra GA

- Fusta
- Trencaaigües d'alumini
- Gruixos: 58/68/78

Serie Quadra la
Quadra LA

- Fusta
- Alumini
- Gruixos: 58/68/78

.

Serie QUADRA_la_PLUS
Quadra LA Plus

- Fusta
- Cascaclima i alumini
- Gruix 78

Sèrie Ottocento

L'estil "Ottocento" està disponible en tres gruixos 58/68/78, en el model clàssic tot fusta.
OTTOCENTO_TL
Ottocento TL

- Tot fusta
- Gruixos: 58/68/78

Sèrie Novecento

L'estil "Novecento" està disponible en tres gruixos: 58/68/78. És el model més clàssic de tots els estils. Model tot fusta, amb trencaaigües de falsa fusta entre les dues portes centrals.
Serie NOVECENTO_TL
Novecento TL

- Tot fusta
- Gruixos: 58/68/78

Sèrie Tonda

L'estil "Tonda" està disponible en tres gruixos: 58, 68, 78, i en el model GA.EL trencaaigües en alumini color plata setinada de sèrie i un perfil de disseny. El pilar central dóna una perfecta simetria entre les portes
Serie TONDA_ga
Tonda TL

- Fusta
- Trencaaigües d'alumini
- Gruixos: 58/68/78

Sèrie Italica

L'estil "Italica" està disponible per a cada gruix i per a cada model. De la TL tota de fusta clàssica a la moderna de revestiment d'alumini. També està disponible tenir la versió amb el escopidors d'alumini per donar un toc d'originalitat als seus finestres. El Klimahouse model PLUS per a la mínima dispersió de la calor i el màxim estalvi possible.
Serie ITALICA_TL
Italica TL

- Tot fusta
- Gruixos: 58/68/78

Serie ITALICA_GA
Italica GA

- Fusta
- Trencaaigües d'alumini
- Gruixos: 58/68/78

.

Serie ITALICA_LA
Italica LA

- Fusta
- Alumini
- Gruix 78

Serie ITALICA_LA_PLUS
Italica LA PLUS

- Fusta
- Cascaclima i alumini
- Gruix 68

Sèrie Flat

L'estil "FLAT", la gamma més alta disponible amb gruix 78, que garanteix un rendiment màxim reduint soroll i augmentant en seguretat. Està disponible en dos models. TL, elegant de fusta. LA amb revestiment exterior d'alumini dóna resistència màxima a la finestra. Aquests models agraden especialment als arquitectes per la seva modernitat i amb el que s'aconsegueix veure molt vidre i poc perfil.
Serie FLAT_TL
Flat TL

- Tot fusta
- Gruix 78

Serie FLAT_LA
Flat LA

- Fusta
- Alumini
- Gruix 78